ANBI doneren webshop adoptie op afstand
E-mail
Facebook
Twitter
Instagaram

LAATST TOEGEVOEGD

Izzy
Myrill
Sedef
Aslan

NIEUWS

25-01-2018

Stichting AAI bestaat 20 jaar!

Gelukkig hebben we in 2017 weer vele honden een goed thuis kunnen bezorgen, waar het werk van al o...
Lees meer
25-01-2018

Project Göcek

De honden (en de vrijwilligers) in het Turkse Gocek zijn nog steeds ontzettend blij met het enkele...
Lees meer

ERVARINGEN

07-04-2018

Lola, nu Bella, uit Napels

Het baasje van Lola (uit Napels) stuurde AAI een leuk berichtje over de komst van hun nieuwe huisgenoot, nu Bella geheten.
Lees meer
07-12-2017

Ons mooie driepootje Fanny

Van de baasjes van Fanny kregen we dit leuke berichtje: In augustus 2013 hebben we Fanny (toen 9 ...
Lees meer

Datum: 25-01-2018

Project Goa

Fionna, onze contactpersoon in GOA/India, heeft sinds 1 september jl. een Indiase dierenarts in dienst kunnen nemen. In de jaren hiervoor, werd zij, met behulp van AAI, steeds geholpen door (Nederlandse) dierenartsen die tijdelijk bij haar kwamen. Maar nu is er dus doorlopend een dierenarts aanwezig om gewonde dieren te verzorgen en zwerfhonden te steriliseren. Daarom zijn ze nu in de gelegenheid om zich de komende maanden te focussen op de twee drukste toeristenstranden van GOA, waar, als het toeristenseizoenis afgelopen, er voor de honden geen eten meer is en er binnen enkele maanden alleen nog maar uitgemergelde en zieke honden rondlopen. Pups zijn de eerste slachtoffers.
Om dit dierenleed zoveel mogelijk te beperken, willen zij voor eind mei zoveel mogelijk honden van deze stranden op een diervriendelijke manier vangen en steriliseren en weer terugplaatsen. Bij de operatie wordt de snee zo klein mogelijk gehouden zodat de kans op infectie, na terugplaatsing, gering is. Tegelijkertijd worden de honden gevaccineerd en behandeld tegen wormen en schurft.
AAI wil graag deze uitdaging steunen via ons Jubileumproject. Een sterilisatie in India kost per hond ongeveer 12 euro. Maar de grootste kostenpost is oplosbaar hechtdraad 2.0. Wilt u Fionna steunen door een donatie, dan kan dit op Rekeningnummer NL08 INGB 0007 2768 16 t.n.v. stichting AAI te Schoonrewoerd o.v.v. Goa.
Of als u oplosbaar hechtdraad wilt doneren, dan kunt u dit mailen naar marion@stichtingaai.nl.
 


< Terug naar het overzicht