ANBI doneren webshop adoptie op afstand
E-mail
Facebook
Twitter
Instagaram

LAATST TOEGEVOEGD

Izzy
Myrill
Sedef
Aslan

NIEUWS

25-01-2018

Stichting AAI bestaat 20 jaar!

Gelukkig hebben we in 2017 weer vele honden een goed thuis kunnen bezorgen, waar het werk van al o...
Lees meer
25-01-2018

Project Göcek

De honden (en de vrijwilligers) in het Turkse Gocek zijn nog steeds ontzettend blij met het enkele...
Lees meer

ERVARINGEN

07-04-2018

Lola, nu Bella, uit Napels

Het baasje van Lola (uit Napels) stuurde AAI een leuk berichtje over de komst van hun nieuwe huisgenoot, nu Bella geheten.
Lees meer
07-12-2017

Ons mooie driepootje Fanny

Van de baasjes van Fanny kregen we dit leuke berichtje: In augustus 2013 hebben we Fanny (toen 9 ...
Lees meer

Datum: 25-01-2018

Project Athene/Griekenland

Nafsika, onze contactpersoon in Athene, verzet samen met haar groepje vrijwilligers (verenigd in hun stichting SCARS) ontzettend veel goed werk voor de zwerfdieren en als gevolg daarvan wordt tegelijkertijd ook de leefomgeving voor de lokale bevolking prettiger gemaakt. Op veel verschillende plekken in Athene zijn ze bezig het zwerfdierenprobleem onder controle te krijgen (door sterilisaties, castraties, medische verzorging). Als gevolg hiervan heeft de lokale bevolking ook minder last van grote groepen zwerfdieren. Zij werken volgens de TNR- methode (Trap, Neuter and Return), waarbij zwerfdieren worden gevangen, onvruchtbaar gemaakt en weer teruggezet in hun vertrouwde omgeving. De kosten worden betaald uit giften en donaties, afspraken met sommige dierenartsen om met korting te werken en door verkoop van spulletjes op plaatselijke markten. 
AAI wil, naar aanleiding van haar jubileum, graag een extra donatie doen voor de Griekse zwerfhonden, zodat dit geld besteed kan worden aan sterilisaties en medische verzorging van de zwerfhonden in Athene.
Wilt u Nafsika helpen met een donatie? Dit kan door uw gift over te maken op JUBILEUMPROJECT Athene/Griekenland op rekeningnummer: NL 08 INGB 0007 276816 t.n.v. stichting AAI te Schoonrewoerd o.v.v. Athene


< Terug naar het overzicht