ANBI doneren webshop adoptie op afstand
E-mail
Facebook
Twitter
Instagaram

LAATST TOEGEVOEGD

Izzy
Myrill
Sedef
Aslan

NIEUWS

25-01-2018

Stichting AAI bestaat 20 jaar!

Gelukkig hebben we in 2017 weer vele honden een goed thuis kunnen bezorgen, waar het werk van al o...
Lees meer
25-01-2018

Project Göcek

De honden (en de vrijwilligers) in het Turkse Gocek zijn nog steeds ontzettend blij met het enkele...
Lees meer

ERVARINGEN

07-04-2018

Lola, nu Bella, uit Napels

Het baasje van Lola (uit Napels) stuurde AAI een leuk berichtje over de komst van hun nieuwe huisgenoot, nu Bella geheten.
Lees meer
07-12-2017

Ons mooie driepootje Fanny

Van de baasjes van Fanny kregen we dit leuke berichtje: In augustus 2013 hebben we Fanny (toen 9 ...
Lees meer

Datum: 25-01-2018

Project Napels/Italië

De situatie voor de zwerfhonden in het zuiden van Italie is zeer slecht! Onze contactpersoon ter plaatse, Sara, is een jonge vrouw die, met behulp van slechts enkele mensen, probeert honden uit de meest schrijnende situaties te redden. Als na een dierenartsbezoek blijkt dat de hond gezond is en nog een mooi leven zou kunnen hebben als de omstandigheden goed zijn, neemt zij contact op met AAI in het vertrouwen dat AAI daarvoor kan gaan zorgen. Zij verzorgt daarna de tijdelijke opvang, dierenartsbezoeken, benodigde papieren en vervoer naar het vliegveld. En elke hond die gezond en veilig aankomt op Schiphol en liefdevol ontvangen wordt door de AAI-me- dewerkers, is weer een stukje motivatie voor haar om door te gaan met dit zware werk.
Sara heeft niet veel financiële middelen, maar probeert met het kleine beetje geld dat ze verdient zoveel moge- lijk voor de zwerfhonden te betekenen. En AAI steunt haar daarin zoveel als kan. Het zou prachtig zijn als AAI, in het kader van het 20-jarig jubileum, geld kan inzamelen voor Sara, waarmee zij de sterilisaties/castraties, bloedtesten en andere dierenartskosten kan betalen. Want de Italiaanse zwerfhonden in en rond haar dorp zijn van Sara en haar kleine groepje dierenredders afhankelijk. Wilt u Sara helpen met een donatie? Dit kan door uw gift over te maken op
JUBILEUMPROJECT Sara op rekeningnummer:
NL 08 INGB 0007 276816 t.n.v. stichting AAI te Schoonrewoerd o.v.v. Sara


< Terug naar het overzicht