ANBI doneren webshop adoptie op afstand
E-mail
Facebook
Twitter
Instagaram

LAATST TOEGEVOEGD

Izzy
Myrill
Sedef
Aslan

NIEUWS

25-01-2018

Stichting AAI bestaat 20 jaar!

Gelukkig hebben we in 2017 weer vele honden een goed thuis kunnen bezorgen, waar het werk van al o...
Lees meer
25-01-2018

Project Göcek

De honden (en de vrijwilligers) in het Turkse Gocek zijn nog steeds ontzettend blij met het enkele...
Lees meer

ERVARINGEN

07-04-2018

Lola, nu Bella, uit Napels

Het baasje van Lola (uit Napels) stuurde AAI een leuk berichtje over de komst van hun nieuwe huisgenoot, nu Bella geheten.
Lees meer
07-12-2017

Ons mooie driepootje Fanny

Van de baasjes van Fanny kregen we dit leuke berichtje: In augustus 2013 hebben we Fanny (toen 9 ...
Lees meer

Datum: 25-06-2013

Beer uit Corfu

Jolanda en Rob laten ons graag weten hoe goed het met de door hen in januari 2013 geadopteerde Beertje (nu Beer!) uit Corfu gaat.

 

Beer is een ondeugend vrolijk hondje. Ze kan met elke hond goed opschieten en spelen is haar hobby. Ze is nog steeds heel erg onderdanig naar andere honden toe.   

We zijn met Beer op puppycursus gegaan en daar heeft ze al veel geleerd. Beer was in het begin erg angstig, auto’s. fietsen, geluiden…. Allemaal erg eng.   

De eerste 3 lessen van de puppycursus heeft ze alleen maar geblaft. Nu heeft ze er lol in en vindt het leuk om haar best te doen. Haar 1e certificaat is binnen met complimenten van de trainster.    

Inmiddels doet Beer mee aan de Jonge Hondencursus en het lijkt ons leuk om uiteindelijk Agility lessen te gaan volgen. Op de puppycursus heeft ze al een paar leuke dingetjes mogen doen, zoals door een plastic tunnel rennen en ze vindt het helemaal leuk.   

Kinderen vind Beer nog niet zo erg leuk. Daar moeten we nog mee aan de slag. Ze is erg blafferig naar kinderen toe. Eén van onze dochters neemt nu af en toe haar oppaskindje (meisje van 5) mee naar huis. Zij is gelukkig niet bang voor honden en we laten haar Beer bij haar roepen en dan geeft ze haar een brokje.  Gaat steeds beter. Beer is nu blij haar te zien.   

Beer is ontzettend gegroeid en begint steeds meer een grote herder te worden. De oren van Beer staan nog steeds alle kanten op, maar meestal hangen ze.... We hebben een leuke foto-collage gemaakt van Beer's oorstanden (zie foto). Zo lijkt Beer elke keer weer

Wij beleven elke dag heel veel plezier aan Beer en hopen nog erg lang van haar te mogen genieten.

Groeten van Rob en Jolanda en een dikke poot van Beer!

 

 

 

 < Terug naar het overzicht