ANBI doneren webshop adoptie op afstand
E-mail
Facebook
Twitter
Instagaram

LAATST TOEGEVOEGD

Izzy
Myrill
Sedef
Aslan

NIEUWS

25-01-2018

Stichting AAI bestaat 20 jaar!

Gelukkig hebben we in 2017 weer vele honden een goed thuis kunnen bezorgen, waar het werk van al o...
Lees meer
25-01-2018

Project Göcek

De honden (en de vrijwilligers) in het Turkse Gocek zijn nog steeds ontzettend blij met het enkele...
Lees meer

ERVARINGEN

07-04-2018

Lola, nu Bella, uit Napels

Het baasje van Lola (uit Napels) stuurde AAI een leuk berichtje over de komst van hun nieuwe huisgenoot, nu Bella geheten.
Lees meer
07-12-2017

Ons mooie driepootje Fanny

Van de baasjes van Fanny kregen we dit leuke berichtje: In augustus 2013 hebben we Fanny (toen 9 ...
Lees meer

Datum: 20-05-2013

Word donateur! U kunt uw bijdrage storten op: NL08INGB0007276816, tnv Stichting AAI te Schoonrewoerd

Uw financiële steun is hard nodig!

Stichting AAI werkt uitsluitend met vrijwilligers en zonder winstoogmerk. We zijn geheel afhankelijk van uw donaties en giften. Omdat we een stichting willen zijn waarbij geen geld aan onnodige overhead-kosten verloren gaat, is ons beleid alle donaties op een eerlijke manier direct voor de buitenlandse honden in te zetten.
Dat wil zeggen dat we zeer kritisch de noodzaak bekijken bij het maken van kosten (b.v. geen onnodig dure buitenlandse reizen, telefoonkosten besparen door zo min mogelijk mobiel te bellen, etc.). Van het geld dat we als donatie krijgen, kunnen we meer honden te eten geven, steriliseren en medisch verzorgen.

U kunt uw bijdrage storten op: NL08INGB0007276816, t.n.v. Stichting AAI te Schoonrewoerd (BIC: INGBNL2A)

Bij een donatie vanaf 20 euro ontvangt u ons infobulletin AAI-Lawaai. Vergeet u in dat geval dan niet uw naam en adres te vermelden, zodat we u het infobulletin kunnen toesturen. Het infobulletin verschijnt drie keer per jaar.

Stichting AAI is door de belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat Stichting AAI geen successierecht of schenkingsrecht hoeft te betalen over erfenissen en schenkingen die zij ontvangt. Ook betekent dit dat u als donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting kunt aftrekken (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels).
U kunt ook, naast familie en vrienden, Stichting AAI opnemen in uw testament. Daarmee geeft u een blijvende gift voor alle zwerfhonden die uw hulp zo hard nodig hebben en afhankelijk zijn van uw steun!

Stichting AAI krijgt geen overheidssteun en is geheel afhankelijk van uw donaties en giften!

 < Terug naar het overzicht